top of page
Sök
  • Lise-Lotte Johansson

Facebook tar all min bloggtid!Ledsen över att vi inte skrivit något på bloggen under lång tid. Facebook är en alldeles för enkel app att lägga upp snabba bilder och aktuella händelser, men en blogg är trevligare att skriva då den blir mer personlig. Vi är inne i månaden mars och det är en månad kvar ca innan dom första lammen börjar att komma. Vi släppte baggarna lite senare i höstas så vi kommer att få lamm efter påsk i år. Det är 17 tackor som är betäckta och så stora som dom nu blivit känns det som om alla är med lamm. Vi har våra avelsbaggar Ivar och Ivan kvar men i en egen hage på gården. Sen har vi sparat 5 st ungtackor som kommer att få gå själva och sedan tillsammans med dom lamm som blir tackor efter att vi separerar dom från sina mammor i julimånad.


Vi köpte en ny besättning Hedemorahöns i höstas efter att den besättningen vi hade blev sjuka. Då vintern varit varmare än tidigare år så har äggskörden under våren varit stor.


Nu närmar sig våren och påsken som i år är tidig. Vi har ullpynt klara till försäljning, så in i webbutiken och handla. Har även nya garner i butiken som är spunnet på Båvens Spinneri.


Vid datorn Lise-Lotte
31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Lamning

Comments


Fåret.jpg

ÄPPLARÖ GÅRD

bottom of page